Bestuur

1. Trap 2 staand rood

v.l.n.r. Alinda, Sara, Esther, Selena, Ruby, Annabel, Laura

 

 Bestuursfoto 2

Ik ben Selena Rosinda en ik ben 21 jaar oud. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen. Vorig jaar ben ik vanuit het Hoge Noorden, Groningen naar Leiden verhuisd om te gaan studeren. Afgelopen jaar ben ik actief lid geworden bij Emile en heb ik de Reiscommissie gedaan. Samen met de commissie heb ik twee reizen georganiseerd, namelijk naar Brussel en Sint Petersburg. Ik vond de commissie erg leuk en wilde dit jaar graag nog meer binnen de vereniging betekenen, daarom leek het mij heel erg leuk om een bestuursjaar te gaan doen. Naast Emile ben ik ook lid bij de studentenvereniging Dinsdag Avond Club (DAC). Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te zingen, piano te spelen en ook houd ik van lekker borrelen en leuke dingen doen met vriendinnen of mijn vriend.

Dit jaar zal ik de rol van Voorzitter op mij nemen. Hierbij is het belangrijkste dat ik overzicht houd over alles wat er gaande is binnen de vereniging. Ook zal ik veel verschillende externe en interne contacten onderhouden. Ik zal geen commissies onder mij hebben.
Ik heb ontzettend veel zin om samen met de rest van het bestuur leuke en interessante activiteiten voor jullie te gaan organiseren. Ik hoop dat jullie net zo’n leuke tijd zullen beleven bij Emile als ik afgelopen jaar. Graag zie ik jullie in het hok om elkaar te leren kennen en natuurlijk voor een lekkere kop thee en koekjes!

20171018 131015

Ik ben Esther van Bree en ik ben 19 jaar. Dit jaar zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen en woon voorlopig nog thuis in Rijswijk. Ik vind het vooral heel leuk om af te spreken met vriendinnen, maar kan mezelf ook prima vermaken thuis met series op de bank.

Afgelopen jaar ben ik actief lid geweest bij Emile en ben ik in de Reiscommissie gegaan. Samen met mijn commissie heb ik twee fantastisch reizen georganiseerd. Dit vond ik zo leuk dat ik al snel besloot meer te willen doen binnen Emile. Aankomend jaar zal ik dan ook de functie van Secretaris gaan vervullen. Hier heb ik heel veel zin in aangezien ik dit heel goed bij mezelf vind passen. Als Secretaris zal ik onder andere de notulen van vergaderingen uitwerken, het ledenbestand bijhouden en de algemene mail en post beantwoorden. Ook zal ik almanakstukjes schrijven voor andere verenigingen en zal ik me bezighouden met de organisatie van de constitutieborrel. Op de constitutieborrel krijgen vrienden en andere verenigingen de gelegenheid om ons als bestuur te feliciteren.
Zeg me vooral gedag als je me ziet lopen of kom gezellig langs in het hok! Er is altijd thee en de koekjespot is altijd gevuld. Ik gebruik het graag als excuus om een koekje met je mee te eten. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en hopelijk tot snel!

 DSC9147

Ik ben Ruby Dunkes en dit jaar zal ik Penningmeester zijn van Emile. Daarnaast zit ik alweer in mijn derde jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik woon nu twee jaar in Leiden, maar ik kom oorspronkelijk uit Nijmegen. Ik heb het heel erg naar mijn zin hier en ik heb, deels door Emile, echt mijn plekje weten te vinden in de leukste studentenstad van Nederland! Door actief lid te worden bij Emile heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en ook nieuwe dingen geleerd. Om mezelf nog meer uit te dagen en omdat ik meer wilde betekenen voor Emile heb ik gesolliciteerd voor het bestuur. De twee commissies die ik het afgelopen jaar deed waren namelijk goed te combineren met mijn studie en sociale leven. In de vrije uurtjes breng ik namelijk ook tijd door bij mijn studentenvereniging Quintus en volg ik danslessen bij Tribes.

Als Penningmeester zal ik me bezighouden met de financiën van Emile. Daarnaast ben ik commissaris van de Acquisitiecommissie. Samen met deze commissie hoop ik het aankomend jaar veel nieuwe sponsoren te vinden. Ik heb hartstikke veel zin in dit jaar en ik hoop jullie snel tegen te komen bij Emile!

 DSC9016

Mijn naam is Sara van Gerwen en ik ben 22 jaar. Ik ben derdejaars studente en volg de richting Orthopedagogiek. Ik kom uit Eindhoven en vanwege de lange afstand woon ik al een paar jaar in een studentenhuis in Leiden. Sinds mijn eerste jaar ben ik actief bij Emile. Zo heb ik in de Studiegebondencommissie, de Feestcommissie en de Promotiecommissie gezeten. Dit vond ik zo leuk dat ik vorig jaar de keuze maakte voor een bestuursjaar. Daarnaast ben ik ook tweedejaars lid bij Augustinus en sta ik maandag met mijn cordial op de borrel. In mijn vrije tijd luister ik graag muziek, kijk ik series of ga ik (soms) naar de sportschool.

Komend jaar zal ik de functie vervullen van Commissaris Onderwijs. Dit houdt in dat ik me bezig hou met alle zaken rondom de studie Pedagogische Wetenschappen. Samen met de Studiegebondencommisssie zal ik interessante lezingen en symposia organiseren. Ook regel ik de bijlessen, de samenvattingen en de boekverkoop. Dit doe ik met behulp van de Tentamenondersteuningcommissie. Daarnaast zal ik me ook gaan ontfermen over de Mannencommissie. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over Emile als ik en dat ik jullie komend jaar terug zie in een van de commissies.

 DSC9081

Mijn naam is Annabel de Kool (22 jaar) en ik ben derdejaars studente Pedagogische wetenschappen. Aankomend studiejaar zal ik de functie Commissaris Carrière vervullen. Oorspronkelijk kom ik uit een dorpje dichtbij Breda maar ik woon nu al drie jaar in Leiden. Ik houd me graag bezig met muziek luisteren/maken, lezen en films kijken. Daarnaast speel ik lacrosse waar ik al mijn energie in kwijt kan. Ik ontdek graag nieuwe dingen zoals verschillende culturen en ben onwijs gek op dieren.

Ik ben nu twee jaar actief bij Emile. Zo heb ik met veel plezier deelgenomen aan de Carrièrecommissie en de Studiegebondencommissie. Maar het besef dat ik mezelf meer wilde inzetten voor Emile kwam tijdens de korte reis naar Brussel. Ondanks dat ik me alleen had opgegeven, heb ik mezelf geen moment alleen gevoeld. Dit saamhorige gevoel is alleen maar gegroeid en vandaar dat ik niets liever wilde dan een plekje in het 28e bestuur.

Daar sta ik dan samen met mijn bestuursgenootjes. Als Commissaris Carrière zal ik verantwoordelijk zijn voor de carrièregerichte aanvulling tijdens de studie voor studenten. Samen met de Carrièrecommissie en Alumnicommissie zal ik proberen om interessante en creatieve activiteiten neer te zetten die enthousiasme creëren onder de studenten over het toekomstige werkveld als pedagoog. Ook zal het contact tussen student en Alumnileden behouden en uitgebreid worden. Daarnaast valt dit jaar de Diescommissie onder mijn verantwoordelijkheid en zullen we samen de verjaardag van Emile vieren met het organiseren van zowel studiegebonden als niet-studiegebonden activiteiten. Ik kijk onwijs uit naar het komende jaar! En eigenlijk praat ik veel liever in het echt dus jullie zijn altijd welkom om me waar dan ook aan te spreken!

 DSC9107

Ik ben Alinda van der Meer. Ik ben 21 jaar en woon sinds afgelopen jaar in het mooie Leiden. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn derde jaar van de studie Pedagogische Wetenschappen en volg ik de minor Psychologie van Gezondheid en Ziekte. In mijn vrije tijd ga ik het liefst leuke dingen doen met vriendinnen en werk ik bij een gezellige strandtent in Noordwijk.

Ik ben al sinds mijn eerste studiejaar actief bij Emile. Na een super leuk eerstejaarsweekend heb ik mij meteen ingeschreven voor de EJA-commissie. In het tweede jaar ben ik nog meer bezig geweest met Emile en was ik actief binnen de Acquisitiecommissie en de Reiscommissie. Dit jaar doe ik er nog een schepje bovenop en heb ik binnen het bestuur de functie Commissaris Evenementen.
Als Commissaris Evenementen ga ik samen met de Feestcommissie, Reiscommissie en Activiteitencommissie voor de meest knallende feesten, onvergetelijke reizen en leukste activiteiten zorgen. Hou de posters dus goed in de gaten, want al deze gezelligheid wil je niet missen!

20171017 074048 28129

Ik ben Laura Stikkelorum, 22 jaar en 2e-jaars studente Pedagogische Wetenschappen. Ik ben geboren en getogen in Leiden en woon inmiddels ruim 2,5 jaar op mijzelf in het hartje centrum van Leiden in een studentenhuis met drie andere meiden. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en zing ik het liefste lekker mee. Daarnaast vind ik reizen ontzettend leuk, ben ik dol op theater en kan ik intens genieten van een heerlijk diner met een goed glas wijn samen met mijn cordialgenootjes en andere vrienden!

Afgelopen jaar ben ik actief geweest binnen de Feestcommissie en de Acquisitiecommissie en hierdoor heb ik een hart gekregen voor Emile. Ik heb daarom gesolliciteerd naar een plekje binnen het bestuur en uiteindelijk heb ik de fantastische functie ‘Commissaris Journalistiek en Promotie’ gekregen. Commissaris Journalistiek en Promotie is een ontzettend creatieve functie. Ik zal mij gaan bezighouden met de promotie van activiteiten samen met de Promotiecommissie. Daarnaast heb ik de eindverantwoordelijkheid over de Tabula Scripta (het verenigingsblad) die gemaakt gaat worden door de Tabulascriptacommissie en ga ik samen met de Eerstejaarsactiviteitencommissie een fantastisch eerstejaarsweekend organiseren. Naast de verantwoordelijkheid over deze drie commissies zal ik er ook voor zorgen dat de social media en de website up-to-date blijven en dat alle leden van alle ins-en outs van Emile op de hoogte zijn. Tot slot houd ik mij ook nog bezig met de naamsbekendheid van Emile!

Ik heb ontzettend veel zin in dit Emilejaar en ik kijk uit naar al het leuks wat er gaat komen. Schroom niet om een gezellig praatje te houden met mij als je langskomt in het hok of tijdens een van onze activiteiten!